Veilig betalen

ideal veilig betalen

Betaal veilig met iDeal via uw eigen bank. Dat is shoppen zoals u dat graag wilt, eenvoudig en veilig!

Vragen

Onderstaand treft u een overzicht aan van de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen?

1. Hoe kan ik betalen?
U kunt op twee manieren betalen. Zie hiervoor "Hoe kan ik betalen?".

2. Krijg ik bij u dezelfde garantie als dat ik het artikel bij Opite#1/Nokia Care Center enz. koop?
Ja, u krijgt exact dezelfde fabrieksgarantie!

3. Wat is de levertijd?
Afhankelijk van de drukte en het moment op de dag kan de bestelling direct de deur uit of duurt het wat langer. De levertijd is gemiddeld 2-4 werkdagen na bestelling.

4. Kan ik op een andere manier dan via internet bestellen?
U kunt via e-mail, telefoon of fax bij ons bestellen. Zodra wij een bestelling van u hebben ontvangen krijgt u een per email een orderbevestiging. Zie hiervoor "Hoe kan ik bestellen?".

5. Heeft u ook een winkel?
Nee, wij zijn een bedrijf wat telefoons levert via internet. Vanzelfsprekend kunt u (op afspraak) wel bij ons op kantoor terecht om de bestelde artikelen af te halen. Op de website kunt u terecht om te kopen tegen de allerlaagst mogelijke prijzen!

6. Kunt u mij folders/documentatie toesturen?
Vanzelfsprekend zou dat kunnen, maar uit kostenoogpunt doen we dat niet. In plaats daarvan verwijzen wij u graag naar de sites van de diverse fabrikanten. U kunt ze daar via e-mail aanvragen. Op deze manier kunnen we onze prijzen scherp houden.

7. Kan ik de bestelde goederen ook afhalen?
Uiteraard. U dient echter wel eerst op de normale wijze een bestelling te plaatsen. Geef in de notitie even aan We nemen vervolgens even contact met u op om met u te bespreken wanneer het afgehaald kan worden. Let op: betalingen kunnen om veiligheidsredenen NIET in ons bedrijf gedaan worden. Indien u uw producten wenst af te halen dient het artikel vooraf betaald te zijn.

8. Zijn de prijzen op jullie site inclusief BTW?
Jazeker. Alle prijzen zoals vermeld op onze site zijn inclusief 19% BTW.

9. Uw prijzen zijn wel erg laag, krijg ik B-keuze produkten?
Alle goederen welke bij ons worden besteld worden nieuw aan u geleverd. Wij leveren geen B-keuze produkten. Het zijn exact dezelfde als welke wij ook leveren aan de vakhandel (gsmstores, grootwinkelbedrijven, enz.).

10. Wat zijn de verzend/bezorgkosten?
Alle bestellingen worden verzekerd verzonden. De bijdrage in de kosten voor de verpakking en het verzekerd verzenden bedraagt slechts € 8,50 incl. BTW. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de menukeuze 'Hoe kan ik betalen'.

11. Wanneer en hoe laat worden de goederen afgeleverd?
Normaliter worden de goederen de dag na verzending door de postbode bij u aangeboden. Het tijdstip kunnen wij niet aangeven, dit hangt van uw postbode af.

12. Heeft u ook een telefoonnummer?
Uiteraard hebben we een normaal telefoonnummer en staan we u graag te woord. Het nummer staat samen met ons adres, KvK-nummer en BTW-nummer onder aan de pagina vermeld. Ons telefoonnummer is 06-12326052 en we zijn bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur van ma t/m vrijdag.

13. Als ik spijt krijg van mijn aankoop of ik vindt het niet mooi, mag ik het dan ruilen?
In veel gevallen kan dat en in sommige gevallen kan dat niet. Kijk hiervoor even in onze Algemene Voorwaarden. Deze staan vanzelfsprekend ook op de site.

14. Kan ik het artikel ook laten versturen naar een ander adres?
Wij versturen producten in principe alleen naar het adres waar ook de factuur op gesteld wordt. Indien u toch perse een artikel naar bijvoorbeeld uw werkadres verzonden wilt hebben dan kan dat, maar dat geschiedt dan volledig voor uw rekening en risico. De reden hiervoor is dat wij (en u!) nimmer meer kunnen overzien wat er met het artikel gebeurt nadat het is aangenomen op het adres waar u het heen wilde hebben. Beter is het om zelf het artikel in ontvangst te nemen.

15. Zijn uw toestellen Simlock vrij?
Ja! Al onze toestellen zijn altijd simlockvrij zodat u het toestel van uw keuze direct zonder beperkingen kunt gebruiken. Mocht een bepaald toestel niet simlockvrij te leveren zijn, dan vermelden wij dit duidelijk bij de omschrijving van dat artikel.

Copyright 2011-2013 | Designed by MEC Services BV